The Old Oak

Winactie online filmkaartjes

Mede dankzij jouw betrokkenheid als donateur kunnen wij vluchtelingen wereldwijd helpen. Als dank verloten we, in samenwerking met Cinéart, gratis vouchercodes om de film online gratis te zien. De winnaars ontvangen per email de voucher code.

Waar gaat de film over?

“The Old Oak” is een sociaal drama van tweevoudig Gouden Palmwinnaar Ken Loach, dat zich afspeelt in de arbeidersklasse van het hedendaagse Engeland.

In een voormalige mijnwerkersstad staat The Old Oak, de laatste kroeg van het inmiddels vervallen plaatsje in Noord-Engeland. De lokale bevolking kan zelf amper het hoofd boven water houden en ziet hun woonplaats steeds verder leeglopen. Kroegbaas TJ hoort zijn mopperende, vaste klanten zwijgzaam aan. Als dan de pub ook nog eens met sluiting wordt bedreigd, zorgt de huisvesting van Syrische vluchtelingen in het stadje voor extra onrust. Maar een onwaarschijnlijke vriendschap brengt de verschillende werelden tot elkaar, met The Old Oak als gezamenlijk middelpunt. In deze film gloort er hoop in het besef dat we het toch samen moeten doen. 

Algemene voorwaarden
  • Deelname aan de winactie is beperkt tot één inzending per persoon.
  • De winactie loopt van 25 maart 2024 t/m 8 april. Inzendingen na deze datum worden niet meegenomen.
  • Winnaars worden willekeurig geselecteerd en ontvangen de filmkaartjes voor 12 april 2024.
  • De verstrekte persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden.
  • De gewonnen filmkaartjes zijn niet inwisselbaar voor een andere film.
  • Door deel te nemen, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.