Verwoestende overstromingen Brazilië

Doneer vandaag om levensreddende hulp te bieden aan families die alles zijn kwijtgeraakt door de overstromingen in Brazilië

Er is direct € 2,98 miljoen nodig om noodhulp te bieden aan de slachtoffers van de overstromingen in Brazilië. Mochten er meer donaties ontvangen worden, dan zal uw bijdrage worden gebruikt om levensreddende hulp bieden aan mensen wereldwijd die gedwongen zijn te vluchten door noodsituaties.

UNHCR gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie.

Zware regenval in Rio Grande do Sul heeft geleid tot verwoestende overstromingen in Brazilië waardoor honderdduizenden mensen gedwongen op de vlucht zijn.

Een grote natuurramp heeft honderdduizenden mensen getroffen, waaronder veel vluchtelingen, voornamelijk uit Venezuela en Haïti.

UNHCR is ter plekke om de meest kwetsbare mensen te helpen. We hebben dringend jouw steun nodig om families die alles zijn kwijtgeraakt te voorzien van noodhulpgoederen zoals matrassen, dekens, hygiënekits en meer.

Zware regenval en extreme weersomstandigheden zullen naar verwachting de komende weken aanhouden, waardoor nog meer levens in gevaar komen.

Doneer vandaag nog.

Foto: © UNHCR/Eduardo Aigner