Doneer als bedrijf

Help als bedrijf mensen op de vlucht een nieuw bestaan op te bouwen. Bijvoorbeeld met veilig onderdak of een investering in hun opleiding of onderneming.

UNHCR gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie.

Elke dag slaan meer dan 30.000 mensen gedwongen op de vlucht voor oorlog of geweld. Zij laten alles achter wat hen lief is: familie en vrienden maar ook hun huis en baan. UNHCR is er voor alle mensen op de vlucht. UNHCR gelooft in de (veer)kracht en het eigen ondernemerschap van mensen op de vlucht. Wilt u met uw bedrijf duurzame impact maken en mensen op de vlucht helpen een nieuw bestaan op te bouwen? Geef dan aan UNHCR op een manier die bij uw bedrijf past.

Veel mensen op de vlucht wonen maanden, soms zelfs jaren in een noodtent. U kunt hen helpen aan een nieuwe en veilige woning zoals de innovatieve Refugee Housing Unit (RHU). Deze prefab woning is gemaakt van gerecycled plastic, heeft zonnepanelen op het dak, stevige muren en een slot op de deur, waardoor mensen meer veiligheid en privacy hebben. een RHU, waardoor we hun eigenwaarde teruggeven en ze weer aan het werk gaan.

Ook kunt u als bedrijf een startkapitaal geven voor mensen op de vlucht. Daarmee kunnen ze investeren in de eerste benodigdheden om hun eigen inkomen te creëren. Met een gift van € 1.250 kunt u een gezin veilig onderdak geven en daarmee een nieuw begin om hun leven op te bouwen.